Norvég, szlovén, német ellenfelet kapott a Győr

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2010.01.19. 11:03
null
A Larvik, a Ljubljana és a Leipzig vár a Győrre és Görbicz Anitára (Fotó: Czagány Balázs - archív)
A Győr a norvég Larvik, a szlovén Krim Ljubljana és a német HC Leipzig csapatával került egy középdöntőcsoportba a női kézilabda Bajnokok Ligája keddi bécsi sorsolásán.

Mivel a magyar együttes vasárnap kvartettjének második helyén végzett, két elsőt (Larvik, illetve Ljubljana) és egy másik második helyezettet (Leipzig) kapott riválisnak.

A játéknapok: február 6. vagy 7., február 13/14., február 20/21., március 6/7., március 13/14. és március 20/21.

A másik csoportban, a 2-esben a román Oltchim Valcea, a dán Viborg, az osztrák Hypo Niederösterreich és az orosz Dinamo Volgográd küzd majd egymással. A középdöntőből a négyesek első és második helyezettjei jutnak tovább az áprilisi elődöntőbe.

"Előre aláírtam volna ezt a beosztást - jelentette ki az MTI érdeklődésére Vanyus Attila, a Győri Audi ETO KC elnöke. - A közönségünk számára jó, hogy két olyan csapattal is találkozunk, amelyekhez könnyedén ki lehet utazni. A lehetséges ellenfelek közül ezeket tartjuk számunkra ideálisnak, bízunk benne, hogy sikerül továbbjutni."  

A KEK nyolcaddöntőjében a DVSC-Korvex a BL-ben csoportharmadik Buducsnoszt Podgoricával találkozik. A montenegrói együttes éléről hétfőn közös megegyezéssel távozott Zsiga Gyula vezetőedző. A debreceniek az első találkozót idegenben vívják február 6-án vagy 7-én, a visszavágóra február 13-án vagy 14-én kerül sor.

 BAJNOKOK LIGÁJA
1. CSOPORT 2. CSOPORT
Larvik (norvég) Oltchim Valcea (román)
Krim Ljubljana (szlovén) Viborg (dán)
Győri Audi ETO (magyar) Hypo NÖ (osztrák)
HC Leipzig (német) Dinamo Volgograd (orosz)
 A játéknapok: február 6. vagy 7., február 13/14., február 20/21., március 6/7., március 13/14. és március 20/21.

 

 KEK
NYOLCADDÖNTŐ
Buducsnoszt Podgorica (montenegrói)–DVSC-Korvex (magyar)
Játéknapok: február 6. vagy 7. február 13/14.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik