A Fehérvár KC ma a Kiskunhalas ellen játssza utolsó mérkőzését a 2012–2013-as szezonban, a találkozónak már nincs tétje a fehérvári csapat számára, az FKC biztosan az ötödik helyen zárja a bajnokságot. A városi honlap számára Kynsburg Zoltán, a fehérvári klub kommunikációs vezetője eljuttatta azon játékosok névsorát, akiknek a Halas elleni találkozó lesz (egyelőre?) az utolsó fehérvári meccse, így hivatalosnak tekinthető a távozók névsora:

Triscsuk Krisztina: A legnagyobb név a távozók között, Triscsuk nyolc év után hagyja el a fehérvári klubot. 2005 őszén, a klub EHF-kupa-győzelme után érkezett az FKC-hoz, amelynél gyorsan meghatározó játékossá vált, éveken át az ő eredményességére épült a Fehérvár KC támadójátéka. Időközben felvette a magyar állampolgárságot is az orosz származású átlövő, aki tagja volt a 2012-ben az Európa-bajnokságon bronzérmes magyar válogatottnak. Triscsukot korábban csábította az ETO és a Ferencváros is, ám a bajnokokvarosa.hu szerint a bajnokság bronzérmese, az Érd lehet az átlövő új klubja.

Szikora Melinda: Az FKC első számú kapusának távozásáról az elsők között számolt be a Nemzeti Sport Online is, Szikora öt szezont töltött az FKC kapujában, nyártól a Ferencvárost erősíti.

Németh Nóra: A fiatal szélső az FKC egykori edzője, Mihály Attila irányításával készülő NBI/B-s Budaörs játékosa lesz. Az FKC saját nevelésű játékosa egy szezonra kölcsönbe kerül az érdi klub fiókcsapatához.

Zsigmond Vivien: Öt éven játszott a fehérváriak korosztályos, majd felnőtt csapatában. Zsigmond szintén Budaörsön folytatja, ám ő végleg az NBI/B Nyugati csoportjának győzteséhez szerződik.

Lelkes Noémi: Az FKC saját nevelésű szélsője valószínűleg külföldön folytatja pályafutását.

Az FKC érkezési oldalán eddig ketten szerepelnek: Szikorát a Siófok válogatott kapusával, Kiss Évával pótolja a klub, amely szintén leigazolta a Békéscsaba tehetségét, Hajduch Csengét is. Hamarosan újabb játékosok is érkezhetnek Fehérvárra, köztük több légiós is.