Női kézi: tizenkét nap után újra edzettek az FTC-játékosok

H. D.H. D.
Vágólapra másolva!
2020.09.28. 17:29
null
Tizenkét nap után újra edzettek az FTC-játékosok (Fotó: <a href="https://www.fradi.hu/kezilabda/noi-kezilabda/hirek/ujra-edzesben-a-karanten-utan" target="_blank">fradi.hu</a>)
Az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapata a hivatalos honlapján számolt be róla, hogy tizenkét nap után újra edzésbe állhattak azok a játékosok, akiket nem fertőzött meg a koronavírus.

 

Mint ismert, a norvég Vipers elleni, szeptember 19-i Bajnokok Ligája-találkozó előtt és után elvégzett tesztek mutatták ki a koronavírus-fertőzést,a játékoskeretben és a szakmai stábban összesen tíz érintett volt.

A fradi.hu beszámolója szerint múlt hét szombaton hagyhatták el a karantént azok a játékosok, akiknek negatív lett a tesztjük. Ők tizenkét nap kihagyás után erőnléti edzéssel kezdték újra a munkát.

A két, eddig Kristiansandban karanténban lévő fertőzött is hazatérhetett szombat délután – mindketten jól vannak, viszont a következő negatív tesztig itthon is karanténban maradnak.

A válogatott meghívót kapott játékosok, illetve Elek Gábor vezetőedző szerdától a nemzeti csapat összetartásán vesz részt, míg a koronavírusos játékosokra egészségügyi vizsgálatok várnak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik