Női kézilabda: Siti Eszter a Fehérvár szakmai stábjában

Vágólapra másolva!
2020.10.02. 13:53
null
Siti Eszter a Fehérvár női csapatánál állt munkába (Fotó: Fejér Megyei Hírlap/Fehér Gábor)<br />
Siti Eszterrel bővül az Alba Fehérvár női kézilabdacsapatának szakmai stábja – jelentette be a Fejér megyei klub a hivatalos Facebook-oldalán.

Sitinek nem ismeretlen a másodedzői szerep, hiszen 2016 márciusától egészen gyermeke megszületéséig, 2017-ig volt Deli Rita segítője. Edzőként 2018 januárjában tért vissza az Albához, az U9-es korosztály csapatához.

„Hirtelen, meglepetésként ért a lehetőség és felkérés, hogy másodedzőként csatlakozzam Józsa Krisztián vezetőedző stábjához. A gyermekem most kezdte az óvodát, szülőként nehéz időszak állt és áll előttem mind érzelmileg, mind logisztikailag, de a férjemmel felosztottuk a szerepeket, mindenben segítséget nyújt számomra, így teljes értékű munkát fogok tudni végezni a csapat mellett” – mondta az albakezi.hu-nak.

Siti játékosként 2008 és 2009, valamint 2012 és 2014 között szerepelt a Fehérvár színeiben. A 133-szoros válogatott irányító többek között tagja volt a 2000-es Európa-bajnokságon aranyérmes és a 2003-as világbajnokságon második helyen végző magyar csapatnak is.

A 42 esztendős egykori kiváló játékos nővére, Siti Bea a magyar válogatott szakmai stábját erősítette éveken át, illetve a Nemzeti Kézilabda Akadémián dolgozik edzőként.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik