Női kézilabda: 60 százalékkal csökken a bérköltség Siófokon

M. D.M. D.
Vágólapra másolva!
2021.06.14. 18:44
null
Siófokon más célokért küzdenek majd a következő idény(ek)ben (Fotó: Török Attila)
Fodor János, a Siófok KC ügyvezető tulajdonosa a Sport Televízió Mai helyzet című műsorának vendége volt. Az elöljáró elmondta, a klubnál 60 százalékkal csökkentik a bérköltséget, és teljesen más célokat fogalmaznak meg az új idény előtt, mint az előző szezonokban.

Fodor János elmondta, egy év alatt nem lehet ledolgozni a koronavírus-járvány okozta pénzügyi veszteséget, de bízik abban, hogy 2021 végéig sikerül „egyenesbe kerülnie” a klubnak.

„Hiszek abban, hogy az elszenvedett pénzügyi veszteséget ez év végéig, december 31-ig tudatos lépésekkel le tudjuk dolgozni. A következő idényre olyan intézkedéseket vezettünk be a klub életében, hogy visszaveszünk. Most nem az álmainkat akarjuk megvalósítani. Most kettőt vissza kell lépnünk ahhoz, hogy egyet újra előre tudjunk majd lépni, vagy ismét az álmainkról gondolkodhassunk” – mondta Fodor János.

A klub ügyvezető tulajdonosa elárulta, a 2021–2021-es idényhez képest hatvan százalékkal csökkentették a felnőttkeret tagjainak bérköltségét.

„Nem azokat a célokat fogjuk kitűzni, amelyeket az előző szezonokban – jelentette ki Fodor. – Fontos, hogy a magyar bajnokságban a lehető legjobb eredményt érjük el, úgy gondolom, hogy a harmadik és a hatodik hely közé oda is fogunk férni. Az is nagyon fontos, hogy a nemzetközi színtéren ott maradjunk, és az Európa-ligában – ha nem is nyerjük meg, de – a négyes döntőig szeretnénk évről-évre eljutni.”

A Siófok a mögöttünk hagyott idényben csak a hetedik helyen végzett a bajnokságban – mert négy pontot levont tőle a szövetség –, így a következő évadban egyik európai kupasorozatban sem szerepelhet.

A TELJES BESZÉLGETÉST A LEJÁTSZÓRA KATTINTVA HALLGATHATJA MEG!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik