Női kézilabda: Radicsevicsék Törökországban folytatják – hivatalos

H. D.H. D.
Vágólapra másolva!
2021.04.22. 12:43
null
Jovanka Radicsevics Törökországban folytatja a pályafutását (Fotó: AFP)
Igaznak bizonyultak a sajtóhírek, a Kastamonu női kézilabdacsapata hivatalosan is bejelentette a két montenegrói szélső, Jovanka Radicsevics és Majda Mehmedovics szerződtetését. A török együttes később Milena Raicsevics és Marina Rajcsics érkezését is bejelentette.

Majda Mehmedovics, illetve a korábban a Győri ETO-ban is szereplő Jovanka Radicsevics egyaránt a Buducsnoszt Podgoricától szerződik a Kastamonuhoz.

A török együttes a két szélső mellett további montenegrói válogatott játékosok megszerzését tervezi, sőt – a montenegrói Vijesti értesülése szerint – minden bizonnyal hamarosan be is jelenti a jelenleg szülési szabadságon lévő Milena Raicsevics, továbbá Marina Rajcsics érkezését – előbbi egy üzenettel már el is búcsúzott a szurkolóktól.

FRISSÍTÉS: A bejelentés csütörtök délután meg is történt, a törökök megerősítették Raicsevics és Rajcsics szerződtetését.

Mint ismert,a Buducsnoszt jelenlegi keretéből Bárbara Arenhart, Allison Pineau és Andrea Lekics is a Krim Ljubljanában folytatja pályafutását.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik