Női kézilabda: Nora Mörk hazatér Norvégiába – hivatalos

H. D.H. D.
Vágólapra másolva!
2020.06.22. 17:30
null
Nora Mörk sírva árulta el, hogy édesanyja betegsége miatt tér haza Norvégiába (Fotó: tv2.no)
Ahogy azt a sajtóhírek alapján várni lehetett, a CSM Bucuresti-től közös megegyezéssel távozó Nora Mörk hazatér és Vipers Kristiansand női kézilabdacsapatában folytatja a pályafutását. A norvég együttes beszámolója szerint a 29 éves klasszis átlövő egyéves szerződést írt alá, amely további egyéves hosszabbítási opciót is tartalmaz.

 

Nora Mörk tavaly nyáron Győrből érkezett Bukarestbe, ám a Valcea elleni Szuperkupa-mérkőzésen megsérült, s mivel felépülésekor a koronavírus-járvány miatt már félbeszakadt a román bajnokság és a Bajnokok Ligája, többször már nem is lépett pályára a CSM-ben.

Ezt követően a 29 éves játékos családi okok miatt, közös megegyezéssel bontott szerződést a román CSM Bucuresti-tel, majd hétfőn a Vipers Kristiansand bejelentette, hogy egy plusz egyéves szerződést kötött vele.

Mörk a norvég TV 2-nek sírva árulta el, hogy édesanyja betegsége miatt vissza Norvégiába. Az interjúban elhangzottak szerint nem tervezte, hogy távozik a CSM-től, ám három hete mellrákot diagnosztizáltak az édesanyjánál, ezért döntött úgy, hogy hazatér.

„Nem terveztem, hogy hazamegyek, de három héttel ezelőtt mellrákot diagnosztizáltak az édesanyámnál. Ez sok mindent megváltoztatott. A gondolat, hogy Romániában vagyok, miközben édesanyám valami ilyen nehéz dolgon megy át, elképzelhetetlen volt. Nálam mindig a család lesz az első. Elmondhatatlanul hálás vagyok, hogy a CSM elengedett, a Vipers pedig lehetővé tette, hogy hazatérjek” – mondta Nora Mörk, hozzátéve, hogy ettől függetlenül komoly céljai vannak a Vipersszel is, amely a norvég válogatott magját adva a következő években szeretné megcélozni a BL-címet.

Vi er veldig takknemlig for å ha Nora Mørk med på laget. Les mer om vår nye signering, link i bio

Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik