Női kézilabda NB I: vb-bronzérmes beállóssal erősít a Szekszárd

Vágólapra másolva!
2011.07.12. 16:41
Borbás Rita személyében 2005-ben vb-bronzérmet szerző játékossal erősít a női kézilabda NB I-ben szereplő UKSE Szekszárd – adta hírül kedden a teol.hu.

A legutóbb az ezüstérmes Debrecenben játszó 30 esztendős Borbás mellett két szélső is érkezik a szekszárdiakhoz: az Érdi VSE-től a jobbkezes Burai Edina, valamint a romániai CSM Cetate Devatransban kézilabdázó, korábban Kiskunhalason és Hódmezővásárhelyen megforduló jobbszélső, Mucsi Zsuzsanna – írja a Tolna megyei portál.

Az első foglalkozáson már jelen lévő újakkal megkötötték az előszerződéseket, s a héten aláírhatják az egy esztendőre szóló végleges kontraktusokat is – fogalmaz a teol.hu, jelezve: Borbás esetében plusz egy éves opció is szerepel a megállapodásban.

Borbás igazolására azért is van szükség, mert a legutóbbi bajnokságot az utolsó előtti helyen záró szekszárdiak beállósa, Hegyi Zsuzsanna befejezte az aktív játékos-pályafutását.

Jövő hétig egy hármas védőposzton is bevethető átlövő szerződtetésének a végére is szeretnének pontot tenni a szekszárdiak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik