Női kézi: két hét múlva kezdődik a rendhagyó felkészülés az ETO-nál

H. D.H. D.
Vágólapra másolva!
2021.07.07. 16:57
null
Két hét múlva kezdődik a rendhagyó felkészülés az ETO-nál (Fotó: Török Attila)
A Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapata a hivatalos honlapján számolt be róla, hogy két hét múlva kezdődik a felkészülés az együttesnél, ám a tokiói olimpia miatt mindössze öt felnőttjátékos lesz majd csak jelen az első edzésen.

Ambros Martín vezetésével a felnőttkeretből mindössze egy kapus (Laura Glauser) és négy mezőnyjátékos (Anne Mette Hansen, Crina Pintea, Faluvégi Dorottya, Fodor Csenge) kezdi majd meg a felkészülést július második felében – a csapatból 12 játékos kapott valamelyik válogatottba meghívót az olimpiára, továbbá Holanek Zoltán erőnléti edző és Görbicz Anita is ott lesz Tokióban a magyar szakmai stábbal.

A Győr július 26. és augusztus 1. között a Mosonmagyaróvárral, augusztus 2. és 8. között a DVSC-vel, 9. és 12. között pedig a román élvonalbeli, Kim Rasmussen vezette Gloria Bistritával edz majd közösen.

Az olimpia után 10 nap pihenő következik, majd augusztus 22. és szeptember 2. között, a tervek szerint már teljes kerettel Balatonbogláron edzőtáborozik az ETO, amely augusztus 28-án az Alba Fehérvárral, szeptember 2-án pedig a szlovén Krim Ljubljanával méri össze az erejét felkészülési mérkőzésen.

A beszámoló szerint egyelőre a járványhelyzet miatt egyelőre kérdéses, hogy az első edzést és az edzőmérkőzéseket nézők előtt rendezhetik-e meg.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik