Női kézilabda: gyermeket vár a Győri ETO norvég átlövője

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2023.01.12. 14:04
null
Veronica Kristiansen gyermeket vár (Fotó: Dömötör Csaba)
A Győri ETO tájékoztatása szerint Veronica Kristiansen anyai örömök elé néz, ezért a mostani idényben már biztosan nem lép pályára.

 

„Tiszta szívből gratulálok, jó egészséget kívánok Veronicának az elkövetkezendő időszakhoz – üzente Endrődi Péter a Győri ETO Kft ügyvezetője. – A női kézilabdázásban sohasem egyszerű egy klubvezető élete, ha egy játékosra hosszú ideig nem számíthatunk. Veronica időben tájékoztatott minket szándékairól, tisztában voltunk azzal, hogy hosszabb időre kieshet a játékból. Nyilván nem egyszerű őt pótolni, de hiszem, hogy Line Haugsted visszatérésével egyáltalán nem gyengülünk a poszton. Veronicának ezúton is boldog és nyugodt babavárást kívánunk, és várjuk vissza a csapatba.”

„Hihetetlenül boldog vagyok, és várom már a várandósság időszakát – idézte a klub Veronica Kristiansent.Fantasztikus érzés, hogy egy új élet növekszik a szívem alatt. Köszönöm a klub eddigi támogatását, és hiszek a lányokban, hogy a mostani idényben minden célunkat elérik. Én mellettük leszek, és támogatom őket mindenben.”

Októberben számoltunk be arról, hogy Kristiansen nem sporttevékenységgel összefüggő orvosi kezelés miatt kihagyta a norvég válogatott Európa-bajnokságra való felkészülését.

„Az egészségemmel szerencsére minden rendben van, de most szükségessé vált, hogy a kézilabda Eb helyett személyes céljaimat helyezzem előtérbe” – fogalmazott októberben Kristiansen.

Az irányító-átlövő később nem volt tagja az újabb Eb-győzelemig menetelő norvég válogatottnak sem. Ezzel kapcsolatban így fogalmazott: „A távolmaradás indoka egy sporttevékenységgel nem összefüggő ok volt, amely miatt nem lehet sportolni. A beavatkozás kapcsán élsporttevékenység továbbra sem végezhető.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik