Női kézilabda: Görbicz szerint is elég erős a keret a BL-döntőhöz

Vágólapra másolva!
2010.07.15. 10:31
A Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapata hazai szinten egyeduralkodó, a nemzetközi mezőnyben pedig ugyancsak meghatározó, de egy igazi nagy, átütő siker még várat magára. A klub szerdai sajtótájékoztatóján a vezetőség a nyáron megerősített kerettel szemben támasztott elvárásként a BL-döntőbe jutást jelölte meg, ahol mi más, mint a trófea megszerzése lehetne a végcél. Ezzel egyetért Görbicz Anita is, az együttes világklasszis irányítója.

„Elég erősek vagyunk ehhez, ugyanakkor még jó néhány csapatnak hasonlóak a céljai, és a végén nem az fog dönteni, hogy ki dolgozott többet mondjuk augusztusban, hanem a pillanatnyi forma – mondta Görbicz. – Az a legfontosabb, hogy a csapatot minél inkább elkerüljék a sérülések, és akkor valóra válthatjuk az álmunkat – nagyon szeretnénk igazán fényes sikert elérni."

Az alapozással kapcsolatban Görbicz elmondta: kemény felkészülés elé néznek, de mindenki tisztában van vele, hogy ez jelenti az egész éves menetelés alapját. Az irányító úgy érzi, a nyári szabadság alatt sikerült magát kipihennie, míg sérült térdével gyógytornázott, hogy teljesen tökéletes állapotba kerüljön az idény kezdetére.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik