Női kézilabda: Elek Gábor nélkül kezdi a felkészülést a válogatott

Vágólapra másolva!
2021.03.15. 16:51
null
Elek (középen) csak később csatlakozhat a kerethez (Fotó: Török Attila)
Elek Gábor továbbra is koronavírusos, ezért szövetségi kapitánya nélkül készül a péntektől vasárnapig tartó győri olimpiai selejtezőtornára a magyar női kézilabda-válogatott – adta hírül az MTI.

A magyar szövetség (MKSZ) hétfői, rövid közleménye szerint „Elek Gábor két negatív teszteredményt követően lehet ott a válogatottal, egyelőre otthonából követi a csapat munkáját a szakmai stáb segítségével”.

Múlt szerdán – amikor bejelentették a szövetségi kapitány megbetegedését – Pálinger Katalin, az MKSZ alelnöke elmondta, vasárnapig negatív tesztet kellett volna produkálnia az edzőnek, hogy beköltözhessen a „buborékba”, de felvették a kapcsolatot a nemzetközi szövetséggel, hogy Elek Gábor később is csatlakozhasson a válogatotthoz, ha csak hétfőn vagy kedden ad negatív eredményt.

Az MKSZ hétfői közleménye arra nem tért ki, hogy a játékoskeret minden tagja megkezdhette-e a közös felkészülést vasárnap.

A házigazda magyarok pénteken 17 órától Kazahsztánnal, szombaton 17.30-tól Szerbiával, vasárnap 20.30-tól az olimpiai címvédő Oroszországgal játszanak a győri tornán. Az idén nyárra halasztott tokiói olimpiára az első két helyezett jut ki.

AZ OLIMPIAI SELEJTEZŐTORNA PROGRAMJA, GYŐR
Március 19., péntek
17:00 Magyarország–Kazahsztán (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!
20:00 Oroszország–Szerbia
Március 20., szombat:
17:30
Magyarország–Szerbia (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!
20:30 Oroszország–Kazahsztán
Március 21., vasárnap:
17:30
Szerbia–Kazahsztán
20:30 Magyarország–Oroszország (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!

(MTI)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik