Női kézi: Vestergaardot a Viborggal és a Larvikkal is szóba hozták

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.02. 18:23
Az Oltchim Valcea női kézilabdacsapatával szerződést bontó Jakob Vestergaardot a dán és a norvég sajtó a Viborggal és a Larvikkal is szóba hozta az elmúlt időszakban.

A román csapattól távozott edző családjával Viborgban él, így logikus lenne, hogy visszatérne korábbi csapatához, amelyet 2008 és 2011 között már irányított.

„Nem kommentálom a velem kapcsolatban megjelent találgatásokat. Jelen pillanatban otthon vagyok a családommal Viborgban, ennyi, amit mondani tudok" – idézi Jakob Vestergaardot az Ekstra Bladet.

Közben a sajtóban az is megjelent, hogy a Győri ETO elleni BL-fináléra készülő Larvik is szívesen látná a szakembert a szezon végétől, aki közben már visszautasította a Byasen hívását.

„Az ehhez hasonló pletykák nem ritkák, de mostani helyzetünkben semmi sem indokolja, hogy új edző után kutassunk. Jók az eredményeink, nincs okunk a váltásra" – nyilatkozta Björn Gunnar Bruun Hansen, a Larvik általános igazgatója.

A Larvik sportigazgatójaként dolgozó Ole Gustav Gjekstadnak még két évig él a szerződése, míg Tor Odvar Moen edző kontraktusa határozatlan időre szól.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik