Női kézi: újabb fontos játékosával hosszabbított a Győri ETO

N. T.N. T.
Vágólapra másolva!
2023.01.13. 15:20
null
Nze Minko marad Győrben (Fotó: Földi Imre, archív)
A Győri Audi ETO női kézilabdacsapata szerződést hosszabbított francia irányítójával, Estelle Nze Minkóval, aki újabb egy plusz egy évre írt alá.

A következő idényben is a Stine Oftedal, Estelle Nze Minko irányítópáros adhat fazont az ETO játékának, miután a norvég játékmester után a villámgyors francia légiós is a maradás mellett döntött.

Nagyon gyorsan kiderült, hogy Estelle és az ETO céljai megegyeznek. Szeretnénk a legjobbak lenni, és minden fronton győzedelmeskedni. A következő évadban is bombaerős irányítópárosunk lesz, hiszen Estelle és Stine remekül megértik egymást, mindketten kiválóan látnak a pályán és villámgyorsak. Sok csapat csak álmodik ilyen játékosokról. Estelle ráadásul nem csak a pálya közepén bevethető, tehát jövőre is sok variációs lehetősége lesz az edzőnknek. Boldog vagyok, hogy Estelle és az ETO közös története tovább íródik” – kommentálta a bejelentést Endrődi Péter a Győri ETO Kft. ügyvezetője a klubhonlapon.

Nagyon boldog vagyok, hogy a közös történetünk a Győri Audi ETO-val tovább íródik. A személyes ambícióim teljes átfedésben vannak a klub által felvázolt tervekkel. Továbbra is a legfőbb célom, hogy Bajnokok Ligája-győztes lehessek, amit szeretnék a csapattársaimmal itt, Győrben közösen elérni”– nyilatkozta Nze Minko, aki 2019 nyarán igazolt Győrbe.

A 31 éves irányító győri színekben eddig 135 tétmérkőzésen szerepelt és 560 gólt szerzett. Az elmúlt évek során magyar bajnokságot és Magyar Kupát nyert az ETO-val, a Bajnokok Ligájában pedig eddig egy ezüst- és egy bronzérmet tudhat magáénak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik