Női kézi: Tomori és Pena is egyre jobb állapotban van

Vágólapra másolva!
2013.07.17. 17:29
Több sérülés is hátráltatta tavasszal az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapatát. A felkészülés kezdetére azonban Tomori Zsuzsanna, Nerea Pena és Szamoránsky Piroska is nagy lépést tett a visszatérés felé, így jó esély van arra, hogy ősszel újra teljes csapattal álljon ki a népligeti együttes. A sérültek a fradi.hu-nak nyilatkoztak az állapotukról.

Tomori Zsuzsanna: „Köszönöm, már jól érzem magam. Az, hogy százszázalékos állapotban vagyok-e, majd csak az első néhány labdás edzést követően derül ki, az mindenesetre biztos, hogy sikerült kipihenni magam. A sérülés miatt a 'szabadság' kicsit hosszabbra is nyúlt, így viszont teljes erőbedobással készülhetek a szezonra, amelynek első bajnokiján – ha nem jön közbe semmi – biztosan a pályán leszek.”Tomori Zsuzsanna: „Köszönöm, már jól érzem magam. Az, hogy százszázalékos állapotban vagyok-e, majd csak az első néhány labdás edzést követően derül ki, az mindenesetre biztos, hogy sikerült kipihenni magam. A sérülés miatt a 'szabadság' kicsit hosszabbra is nyúlt, így viszont teljes erőbedobással készülhetek a szezonra, amelynek első bajnokiján – ha nem jön közbe semmi – biztosan a pályán leszek.”

Nerea Pena: „Egyre jobban vagyok. Sokat futottam, és ugyan még nem vagyok teljesen egészséges, de az a célom, hogy egy hónapon belül újra százszázalékos állapotban legyek. Bízom benne, hogy a felkészülés során jó kondit szerzünk, és a múlt szezonnál is jobb eredményeket érünk el.”

Szamoránsky Piroska: „Szerencsére jól vagyok, május végén megvolt a mandulaműtétem. Mondhatjuk, hogy teljesen rendbe jöttem, de a múlt héten még orvosi vizsgálatokon vettem részt. Egy picit még pihennem kell, de rövid időn belül csatlakozhatok a társakhoz.”

Hír még az FTC-ről, hogy újabb felkészülési mérkőzés került be a csapat nyári programjába, július 24-én, 14.30-tól a magyar női juniorválogatott lesz a gárda ellenfele a Népligetben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik