Női kézi: Szikora újabb évre kötelezte el magát a Bietigheimhez

N. T.N. T.
Vágólapra másolva!
2023.03.23. 12:19
null
Szikora Melinda marad a Bietigheimnél (Fotó: Imago)
A német SG BBM Bietigheim női kézilabdacsapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy megállapodott Szikora Melindával a 2023–2024-es idényre való folytatásról.

„A kezdettől fogva jól érzem magam a Bietigheimnél, élvezem a játékot. Remélem, a következő idény még jobban sikerül nekünk, és messzebb jutunk a Bajnokok Ligájában” – nyilatkozta Szikora a hosszabbítás kapcsán.

A csapat ugyan pontveszteség nélkül vezeti a Bundesligát, a BL-ben viszont a jó kezdés ellenére a csoportkör jelentette a végállomást a mostani kiírásban. Az előző idény ugyanakkor a legsikeresebb volt a klub történelmében, ugyanis a német bajnokságot, a Német Kupát, a Szuperkupát és az Európa-ligát is megnyerte.

„Meli kimagasló teljesítményt nyújtott, és közben egyre jobban beilleszkedett a csapatba. Sikerre éhes és Gabrielához (Gabrile Moreschi, a Bietigheim másik kapusa – a szerk.) képest más stílust képvisel, így jól kiegészítik egymást” – tette hozzá Jasmina Jankovic kapusedző.

A 34 éves magyar válogatott kapus 2021-ben érkezett a Bietigheimhez, előtte két évig Siófokon, hat idényen keresztül meg a Ferencvárosnál játszott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik