Női kézi: szerb válogatott beállót igazolt az újonc Budaörs

V. Á.V. Á.
Vágólapra másolva!
2021.06.21. 16:48
null
Jelena Agbaba (72) 85 gólt szerzett a legutóbbi NB I-es évadban (Fotó: Kiss Zoltán, Békés Megyei Hírlap – archív)
A Békéscsaba szerb beállója, Jelena Agbaba a női kézilabda NB I-be feljutó Budaörshöz igazolt. A 24 éves beálló egy évre írt alá – számolt be róla a klub közleménye.

A 2021–2022-es évadban a Budaörsöt erősíti a szerb válogatott beálló, Jelena Agbaba. Az elmúlt két idényt Békéscsabán töltő kézilabdázó korábban Siófokon is megfordult, külföldön pedig a fehérorosz Gomel és a lengyel Pogon Szczecin játékosa volt. Az NB I előző kiírásában 85 gólt szerzett.

„A karrierem és a töretlen fejlődésem szempontjából ígéretes lépés a Budaörsre igazolás. A klubnál minden körülmény adott, hogy jó közösséget, remek csapatot alkossunk a lányokkal. Minderre nagy szükségünk lesz, hogy éles meccseket nyerjünk a szezonban és elérjük a céljainkat. Egykori siófoki játékosként jó emlékeim vannak a budaörsi csapatról, de válogatott csapattársam, Jovi is megerősített a döntésemben. A válogatottság mellett szüntelenül motivál, hogy a világ legjobbjaival játszhatok egy bajnokságban. Úgy gondolom, a legnagyobb erősségem a pályán, hogy az utolsó másodpercig megyek előre, támogatva a csapatomat, folyamatosan ki vagyok éhezve a győzelemre. Ha egységesek leszünk és kihozzuk magunkból a maximumot, biztos vagyok benne, hogy sikeresek leszünk” – nyilatkozta a Budaörs honlapján a fiatal beálló.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik