Siti Beáta marad a NEKA-nál (Fotó: neka.hu)

 

Siti Beáta korábbi 135-szörös válogatott játékosként pontosan tudja, mikor mit kell mondania egy fiatalnak, de szerencsére a növendékek hozzáállása is megkönnyítette a dolgát az elmúlt négy évben – írja a trénerről szóló jellemzésében a neka.hu

„Amíg valaki nincs benne a rendszerben, külső szemlélőként csak azt látja, micsoda infrastruktúra és lehetőségek könnyítik meg a NEKA-edzők dolgát. Ez valóban jó, de amióta edzőként megismertem több generációt, úgy gondolom, leginkább abból a szempontból vagyunk irigylésre méltó helyzetben, hogy a gyerekek, akik bekerülnek az akadémiára, rendkívül elhivatottak. Míg máshol esetleg noszogatni kell őket, hogy járjanak edzésre, van számos külső inger, ami elviszi a figyelmüket, addig mi csillogó szemű, lelkes tehetségekkel dolgozhatunk, és ez nekünk is motiváló. Az is megkönnyíti a munkát, hogy a NEKA- feeling mindenkit beszippant: egy gyerek, aki kézilabdázó akar lenni, bekerül ide, és a társai támogatásával elhivatottan dolgozik tovább a céljai eléréséért” – mondta Siti a szerződéshosszabbítás után. 

„Nagyszerű emberek, barátok dolgoznak itt együtt, különleges, szoros a kapcsolatunk, Bohus Beával például mi már ezer éve ismerjük egymást a pályáról. A remekül működő összhang megteremtésében nagy szerepe van Hajdu János szakágvezetőnek is, aki összetartja ezt a csapatot, és extra módon menedzseli a dolgokat. Ilyen légkörben öröm belépni a csarnokba és dolgozni” – tette hozzá.