Női kézi: Nora Mörk távozik Győrből az idény végén – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.02.08. 23:08
null
Nora Mörk 2016-ban a Larviktól szerződött a Győrhöz (Fotó: Török Attila)
A norvég TV2 értesülései szerint Nora Mörk három év után, az idény végén elhagyja a Győri Audi ETO KC-t. A 27 éves klasszis a román CSM Bucuresti-nél vagy az orosz Rosztov-Donnál folytathatja a pályafutását.

 

A norvég jobbátlövő szerződése az idény végén jár le a Győrnél, és Mörk úgy határozott, hogy nem köt új megállapodást a BL-címvédővel.

„Izgatottan várjuk, hogy kit választ. Az ő ambícióival Európa legjobb négy csapatának bármelyikét választhatja, olyan klubot, amely esélyes a Bajnokok Ligája-győzelemre” – vélekedett Bent Svele, a TV2 szakértője.

A norvég TV2 a L'Équipe francia sportnapilap információra hivatkozva a Bucuresti-et nevezi meg Mörk lehetséges következő klubjaként, és amennyiben a játékos a románok mellett dönt, éppen Bukarestből érkezhet az utódja az ugyancsak norvég Amanda Kurtovic személyében. A Rosztov-Don szintén képben van – az orosz együttessel kapcsolatban megjegyzik, hogy éppen az az Ambros Martín irányítja, aki nagyszerűen dolgozott együtt Mörkkel a Győrnél.

Nora Mörk egy évvel ezelőtt esett át műtéten keresztszalag-szakadását követően, s bár úgy tűnt, hogy jól halad a gyógyulása, októberben ismét megoperálták: jelenleg az is kétséges, hogy pályára léphet-e még a tavaszi szezonban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik