Női kézi: Nem éreztem fairnek, hogy a Fradi több hetest kapott – Kristiansen

B.O.B., K. B.B.O.B., K. B.
Vágólapra másolva!
2022.04.15. 10:18
A Ferencváros hazai pályán, időntúli hetessel, 29–24-re legyőzte a Győrt a női kézilabda bajnokságban, így továbbra is nyitott kérdés, melyik csapat nyeri el a bajnoki címet. A találkozó után Veronica Kristiansen értékelt az NSO Tv-nek a győriek szemszögéből. 

„Régen játszottunk ilyen hangulatú mérkőzést, a rossz kezdésünk annak volt betudható, hogy sokkolt minket az az atmoszféra, ami a Népligetben fogadott bennünket. Voltak jó periódusaink, de olyanok is, amelyekben sokkal jobban is játszhattunk volna. Megvoltak a lehetőségeink, heteseket is kaptunk, de talán többet is kaphattunk volna. Nem tartom fairnek, hogy a Fradinak többet fújtak be” – mondta a Győr balátlövője.

Videónkban bővebben is beszél a rendkívüli izgalmakat hozó mérkőzésről, valamint kitér arra is, hogy látja az esélyeket a bajnoki cím megszerzésére.

KÉZILABDA
NŐI NB I
FTC-RAIL CARGO HUNGARIA–GYŐRI AUDI ETO KC 29–24 (14–13)
Budapest,
Elek Gyula Aréna,1200néző.Vezette:Bíró Á., Kiss O.
FTC:
JANURIK – MALESTEIN 7 (2), KLUJBER 9 (2), Szucsánszki 1, EDWIGE 1, BÖLK 7, Márton G. 2.Csere:Suba (kapus), Csiszár-Szekeres, Szöllősi-Zácsik 2, Grbics, Kisfaludy, Stolle.Edző:Elek Gábor
GYŐR:
Leynaud 1 – Faluvégi D. 2, V. KRISTIANSEN 5 (1), Brattset 2 (2), Anne M. Hansen, S. OFTEDAL 5, SCHATZL NADINE3.Csere:Silje Solberg (kapus), Blohm 2, Rju Un Hi 4, Nze Minko, Fodor Cs.Edző:Ambros Martín
Az eredmény alakulása.
12. perc: 8–2. 17. p.: 10–6. 24. p.: 13–10. 37. p.: 15–17. 46. p.: 20–18. 51. p.: 21–21. 56. p.: 25–23.
Kiállítások:
4, ill. 8 perc.
Hétméteresek:
5/4, ill. 4/3
MESTERMÉRLEG
Elek Gábor:
– Belőlem is sokat kivett a mérkőzés. Sajnálom, mert az első félidő végét, amit nagyon elrontottunk, aminek én is részese voltam azzal, hogy elszállt az agyam, azt nagyon sajnálom, de arról az esetről nem akarok beszélni. Összességében viszont nagyon büszke vagyok a csapatomra, tényleg hősök voltunk. Borzasztóan nagy a differencia a két együttes összesített gólkülönbsége között, amit nem lehet behozni. Nem fogjuk feladni, mindent megpróbálunk és még az ETO is veszíthet pontot, ám a realitás nem azt sugallja, hogy behozható ez a nagy különbség.

Ambros Martín:– Vereséget szenvedtünk, mert az ellenfél nagyon jól játszott, főleg a meccs végén. A hazaiak az első félidőben is kihasználták a hibáinkat és a kiállításainkat, ugyanakkor a második játékrész jelentős részében sikerült kontroll alatt tartanunk a mérkőzést, egészen az utolsó percig az történt, amit mi szerettünk volna.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik