Női kézi: Négy-öt klub érdeklődik, de a Valcea az első - Bulatovics

Vágólapra másolva!
2013.02.07. 23:58
Mint korábban beszámoltunk róla, Romániában egyre többet cikkeznek arról, hogy Katarina Bulatovics az idény végén távozik az anyagi gondokkal küzdő Oltchim Valcea kézilabdacsapatától, és egyik esélyes kérőként a Győri ETO-t emlegetik. Az érintett megerősítette, négy-öt klub szeretné megszerezni, de először az Oltchimmal tárgyalnak.

„Nem írtam alá sehova. Nem tudom, pontosan kik szeretnének leigazolni, a menedzserem foglalkozik a kérdéssel. Csak azt tudom, hogy négy-öt klub érdeklődik, de az Oltchim az elsődleges, először az ő ajánlatukat hallgatjuk meg. A menedzserem először velük ül le tárgyalni" – nyilatkozta Bulatovics a Mediafaxnak, majd rákérdeztek nála a sajtóban egyre többet emlegetett pénzügyi gondokra is.

„Nem szeretnék a pénzről beszélni, de egyszerűen nem mond igazat, aki szerint a pénz miatt játszottam rosszul. A pályán senki nem gondol erre, profik vagyunk" – tette hozzá a montenegrói jobbátlövő, aki szerint a Ferencvárostól elszenvedett vereség ellenére képes lehet a csapata akár arra is, hogy sorozatban öt meccset húzzon be a Bajnokok Ligájában.

A Gazeta Sporturilor napilap szerint a csapaton belüli feszültséget növeli, hogy az edzők (Jakob Vestergaard, Mette Klit és Steluţa Luca) és a csapat legnagyobb sztárja, Bulatovics mégiscsak megkapták járandóságaikat, a többi játékos viszont nem. Az Oltchim vasárnap Ljubljanában játszik újabb BL-mérkőzést a szlovén bajnok Krim ellen, egy újabb vereség pedig már valóban komolyan veszélybe sodorná a román együttes elődöntőbe jutását.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik