Női kézi: nem Marosán György irányítja az SZKKA-t a Siófok ellen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2020.09.08. 22:10
null
Fegyelmi eljárás indult Marosán György ellen (Fotó: Unger Tamás/Vas Népe)
A Magyar Kézilabda-szövetség fegyelmi eljárást indított a Szombathely női csapatának vezetőedzője, Marosán György ellen, aki így nem lehet ott a szerdai, Siófok elleni bajnokin.

Mint beszámoltunk róla, a szakember a szeptember 4-én lejátszott Dunaújváros–Szombathely (24–23) mérkőzés után élesen bírálta a játékvezetőket, minőség- és képességbeli hiányról beszélve.

A Szombathely a honlapján jelezte, a nyilatkozata miatt fegyelmi eljárás indult Marosán ellen, aki emiatt nem lehet ott a kispadon a Siófok elleni szerdai bajnokin. Az SZKKA-t Gódor Mihály irányítja a Balaton-partiak ellen.

„Kaptam idézést fegyelmi tárgyalásra, sajnos úgy néz ki, nem alkothatok véleményt a kézilabda-mérkőzés valamennyi eleméről, hanem csak az én csapatomról, tehát ezentúl nem a meccset értékelem majd, hanem a játékosaimat és a saját teljesítményemet – mondta Marosán a Nemzeti Sportnak. – Azért emeltem fel a szavamat, mert segíteni akarok a magyar kézilabdának, nem hiszem, hogy jó, ha pénzfeldobással dőlhet el egy mérkőzés. Ezek után megértettem, hogy mi a feladatom… Fiatal koromból adódóan tele vagyok energiával, tettre készen akarom szolgálni hazám kézilabdájának érdekeit, most is ezt próbáltam. Lehet, hogy a stílus kifogásolható, de azért én még mindig hiszek abban, hogy mondandóm tartalmával is foglalkoztak az általam megkérdezett szakembereken kívül mások is.”

Marosán György ominózus nyilatkozata az első három percben:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik