Női kézi NB I: Dunaújvárosból igazol a Mosonmagyaróvár

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2021.03.08. 21:25
null
Mihály Petra fehér mezben (Fotó: Fejér Megyei Hírlap/Kricskovics Antal)
Mihály Petra, a Dunaújvárosi KKA juniorválogatott jobbszélsője nyártól két évig a Motherson-Mosonmagyaróvár játékosa lesz – tudtuk meg hétfőn a mosonmagyaróvári kézilabdaklub honlapjáról.

 

„Nem akartam mindenképpen távozni Dunaújvárosból, így több megkeresést vissza is utasítottam – idézi a 20. életévét januárban betöltő, balkezes Mihály Petrát az mkcse.hu. – Viszont jobb játékos szeretnék lenni, és ehhez, most biztosan tudom, ki kell lépnem komfortzónámból, egy új kihívásnak kell megfelelnem. Itt egy biztonságos „burokban” élek, tehát ki kell próbálnom magam új társak között, egy másik környezetben. Ellenfélként többször játszottam az MKC ellen, és nagyon jó benyomásokat szereztem, ezért gondolom, hogy a számomra most ez a legjobb választás.”

A Kisalföld információi szerint a mosonmagyaróváriaktól távozhat Katona Flóra, Domokos Dalma, Hudák Emma, Kellermann Dóra, Gyimesi Kitti és Mária Holesová is, a korábban igazolt és a most bejelentett játékoson kívül Pásztor Noémi (Ferencváros), Csekő Brigitta (Győri Audi ETO) és Lapos Laura (Siófok) is érkezhet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik