Női kézi NB I: anyai örömök elé néz, távozik a DVSC átlövője

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2022.11.17. 13:19
null
Anyai örömök elé néz, ezért távozik Debrecenből és hazatér a DVSC fehérorosz átlövője, Karina Jezsikava (Fotó: dvsckezilabda.hu)
Két részletben lejátszott 72 mérkőzéssel a háta mögött távozik a DVSC női kézilabdacsapatától az anyai örömök elé néző fehérorosz átlövő, Karina Jezsikava – számolt be róla honlapján a hajdúsági klub.

Jezsikava 2016 szeptemberében a Békéscsaba ellen mutatkozott be a DVSC színeiben, második debreceni idényét egy makacs sérülés kísérte végig, s csak nyolc mérkőzésen tudott pályára lépni. 2018 nyarán pedig a Bajnokok Ligájában szereplő horvát Podravkához igazolt, mellyel horvát bajnokságot és kupát nyert, innen 2019-ben állt tovább az orosz Asztrahanocska játékosa lett. 2021 nyarán tért vissza a cívisvárosba, s az előző évadban 75 góllal zárt Debrecenben. Néhány hete azonban kiderült, Jezsikava gyermeket vár, ezért férjével visszatér Fehéroroszországba.

„Nagy öröm és szerencse az életemben, hogy ennek a csodálatos klubnak lehettem a tagja”
– kezdte búcsúját Karina Jezsikava.– Nagyszerű időszak volt, amit itt töltöttem, soha nem fogom elfelejteni. Volt részünk közösen sok sikerben, akadtak hullámvölgyeink, de az emlékeimben csak az öröm és a boldogság pillanatai maradnak meg. A sport mindig nagyon fontos volt számomra, de van egy másik élet a kézilabdán kívül. Most egy új időszak kezdődik, ami gyökeresen megváltoztatja az életünket a férjemmel. Nagyon köszönöm a csapatnak és az egész klubnak, hogy ebben a helyzetben is megértettek, támogattak és osztoztak az örömünkben. Egy dolgot sajnálok nagyon, hogy a következő hazai meccsen nem tudok személyesen elköszönni a szurkolóktól, de remélem megértenek és megbocsájtanak ezért! A legfontosabb, amit el akarok mondani, hogy a LOKI örökre a szívemben marad! Mostantól lelkes szurkoló leszek, mindig követni fogom az eredményeket és szorítok a csapat sikeréért!” – fogalmazott Jezsikava a dvsckezilabda.hu-nak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik