Női kézi MK: az FTC válogatott játékosa kihagyja a négyes döntőt

M. D.M. D.
Vágólapra másolva!
2021.05.10. 22:12
null
Csiszár-Szekeres Klára a Magyar Kupa négyes döntőjében nem segítheti csapatát (Fotó: Kiss Zoltán/Békés Megyei Hírlap)
Egy-két hétig nem kézilabdázhat Csiszár-Szekeres Klára, az FTC-Rail Cargo Hungaria magyar válogatott játékosa – írja a klub hivatalos honlapja.

 

A 33 éves védekező specialista a Boglári Akadémia-SZISE elleni szombati bajnoki mérkőzésen szenvedett ijesztő fejsérülést, amikor összefejelt Kajdon Blankával. A Ferencváros játékosának a szemhéja, ellenfelének a fejbőre szakadt fel. Mindkettejüket a siófoki kórházba szállították, ahol ellátták sebeiket.

Csiszár-Szekeres szemhéját négy öltéssel kellett összevarrni, de jól érzi már magát – a Magyar Kupa e hétvégi négyes döntőjében azonban nem segítheti csapatát, mert a felépülési ideje nagyjából egy-két hetet vesz igénybe.

„Egy az egy elleni szituáció volt, de hogy a fejünk miként találkozott, azt nem értem, mert körülbelül húsz centi lehet köztünk magasságban – idézi Csiszár-Szekeres Klárát a fradi.hu.Váratlanul ért, hogy összecsattantunk, és egyből éreztem, hogy nagyon fáj, de szerencsére nem szédültem meg, inkább csak sokkoló volt az ütközés, és hogy egyből vérzik. Rossz helyen van a seb, de jól vagyok már, jó a közérzetem, erősnek érzem magam, a látásomnak és a fejemnek nem lett baja, csak be van vérezve a heg, valamint a körülötte lévő rész. Pihenek vele, még Benit, a kisfiamat sem emelgettem, mert ha lehajolok, akkor érzem, hogy lüktet.”

A Ferencváros a szombati elődöntőben a Győri ETO-val mérkőzik meg a Magyar Kupában, majd másnap a helyosztón lép pályára.

NŐI KÉZILABDA MAGYAR KUPA
Május 15., szombat
ELŐDÖNTŐK
14.15: DVSC SCHAEFFLER–Kisvárda Master Good SE
16.45: FTC-Rail Cargo Hungaria–Győri Audi ETO KC – élőben az NSO-n!
Május 16., vasárnap
15.45: bronzmérkőzés
18.15:döntő – élőben az NSO-n!
Minden mérkőzést az M4 Sport+ közvetíti.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik