Női kézi: maradnak a kulcsemberek a DKKA-nál, két légiós távozik

V. Á.V. Á.
Vágólapra másolva!
2022.05.17. 15:34
null
Szalai Babett (jobbra) a nyolcadik idényét kezdheti meg Dunaújvárosban (Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap)
Több kulcsjátékosával szerződést hosszabbított a női kézilabda NB I-ben szereplő Dunaújváros. A klub honlapja  távozókról is beszámolt.


A csapatkapitány Szalai Babett újabb évre kötelezte el magát a DKKA-hoz. Az irányítónak a következő lesz a nyolcadik idénye a klubnál. Szintén marad a balszélső Kazai Anita, valamint Krupják-Molnár Beatrix és Nick Viktória. A két kapus, Gabrijela Bartulovic és Wéninger Alexa is hosszabbított. Marad a rutinos német beálló, Saskia Weisheitel és Kukucska Viktória.

A fiatalok közül élő szerződéssel rendelkezik Fodor Neszta, Matucza Gabriella és Takács Cecília.

Az már korábban biztossá vált, hogy Borgyos Panna, Arany Rebeka és Poczetnyik Luca Dunaújvárosban kezdi a 2022–2023-as idényt. Farkas Johannát pedig kölcsön után szerezte meg a gárda, amit hétfőn jelentett be.

Távozik a cseh Jana Sustková és a szlovén Dominika Mrmolja, de Hlogyik Petra, Horváth Gréta és Polics Tímea sem lesz a keret tagja az előttünk álló évadban. A korábbi magyar válogatot balátlövő, Bulath Anita visszavonul, s szakmai tanácsadóként folytatja a klubnál.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik