Női kézi: Löke váratlanul felépült, és játékra jelentkezett

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.10.04. 18:30
null
Löke mégis ott lehet a vb-n (Fotó: NTB)
Meglepő fordulatról számolt be a Norvég Kézilabda-szövetség hivatalos honlapja: Heidi Löke, akiről a közelmúltban még azt írták, hogy meniszkuszsérülés miatt több hónapos kihagyással számolhat, ma újra teljes értékű edzést végezhetett klubcsapatával, a Vipersszel.

A váratlan fordulat hátterét Anne Froholdt, a norvég válogatott orvosa világította meg:

„A felkészülési tornán elszenvedett sérülését követően Heidi MR-vizsgálaton vett részt, a felvételekből a korábban kommunikált diagnózist olvastuk ki, ezért javasoltuk a műtétet. Közben a térde sokat javult, ez pedig nem illett a képbe. Amit láttunk a MR-en, az már nem volt releváns, ilyen megtörténhet a hasonló vizsgálatoknál. Talán egy korábbi sérülés nyomai voltak vagy valami ilyesmi. A héten elvégzett tesztek pozitív eredményt hoztak, ma már újra edzésre jelentkezett a Vipersnél, és engedélyezték számára, hogy mérkőzést is játsszon”mondta Froholdt Lökéről.

Mindez azt jelenti, hogy a 36 éves, olimpiai, világ- és Európa-bajnok beálló akár a holnapi, Ferencváros elleni BL-nyitányon is ott lehet a pályán, a decemberi világbajnokságon való részvétele pedig egyáltalán nincs veszélyben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik