Női kézi: Löke elmondta, mi kell ahhoz, hogy ott legyen a vb-n

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.25. 22:22
Heidi Löke nem egészen két hónapja adott életet második fiának, de a norvég Storhamar játékosa szerint napról napra jobb formába kerül, így nemcsak a jövő heti bajnoki nyitányon, hanem a decemberi világbajnokságon is szeretne részt venni.  

Heidi Löke a Hamar Arbeiderbladnak korábban elmondta, hogy erősebbnek érzi magát a visszatérésre, mint az előző szülését követően, most pedig arra is kitért, mit szeretne elérni annak érdekében, hogy ott lehessen decemberben Németországban. erősebbnek érzi magát a visszatérésre, mint az előző szülését követően, most pedig arra is kitért, mit szeretne elérni annak érdekében, hogy ott lehessen decemberben Németországban.

„Ha sikerül visszatérnem a terhességem előtti állapotba, akkor részt veszek a vébén. Keményen dolgozom, hogy elérjem a célom. Szeretnék még négy-öt kilót leadni, és játszani a válogatott színeiben a világbajnokságon" – fogalmazott a Győri Audi ETO korábbi játékosa. Mint ismert, a norvégok csoportellenfeleink lesznek a vb-n.

A Storhamar a Sola ellen kezdi meg a norvég kézilabda-bajnokság új szezonját. A második gyermekének június 30-án életet adó beálló viszont már egy héttel a szülés után megkezdte a felkészülést a visszatérésre, és reményei szerint pályára léphet az augusztus 30-ai találkozón.

„Napról napra egyre jobb formában vagyok, ami jó érzés. Még nem gondolok a Sola elleni meccsre, de majd egyeztetek az edzővel a terveinkről."

Arne Senstad, a Storhamar edzője elismerően nyilatkozott az egyszeres olimpiai, kétszeres világ- és háromszoros Európa-bajnok játékosról, aki néha elviszi a kisfiát a tréningekre, ilyenkor pedig az egész csapat segít a picivel, hogy anyukája a felkészülésre koncentrálhasson.

„Ha Heidi akar valamit, nem állíthatja meg semmi – mondta Senstad. – Mindig odateszi magát, nem számít, hogy éppen a világbajnokságon vagy egy regionális bajnokságban játszik."

Löke mellesleg már tegnap pályára lépett, amikor együttese egy felkészülési meccsen mérkőzött meg korábbi klubjával, a Larvikkal. A találkozón a Storhamar diadalmaskodott 26–25-re, Löke pedig háromszor is betalált.

Mindig akad valaki, aki segít vigyázni Oscarra, mialatt a mama edzésen van

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik