Női kézi: az FTC német beállója lemondta a válogatottságot

Vágólapra másolva!
2021.02.15. 20:59
null
A jövőben csak a Ferencvárosban szerepel (Fotó: Dömötör Csaba)
A Német Kézilabda-szövetség (DHB) a hivatalos honlapján jelentette be, hogy a női válogatott két kiválósága, a csapatkapitány Kim Nadzinavicius és a ferencvárosi Julia Behnke egy ideig nem szerepel többet a nemzeti csapatban, miután „az érintett játékosokkal folytatott tárgyalások során kiderült, a válogatott edzői és közöttük nem lehetséges a további együttműködés”.

A Ferencváros női kézilabdacsapatának beállója, Julia Behnke maga is beszámolt döntéséről az Instagramon, ahol elmondta, nem tud azonosulni a válogatottnál jelenleg uralkodó filozófiával.

„Imádom a válogatottat, de azt gondolom, hogy megfelelő időrendet kell kialakítani ahhoz, hogy a legmagasabb szinten is fejlődni tudjunk – különösen csapatként. Jelenleg ilyen időbeosztást, menetrendet nem látok a válogatottnál, és az elmúlt időben a válogatottnál kialakult filozófiával sem tudok így azonosulni” – írta az Instagramon a 85-szörös német válogatott beálló, miért mondta le egyelőre a válogatottságot.


Behnkéhez hasonlóan a gárda csapatkapitánya, Kim Nadzinavicius is úgy döntött, hogy nem lép pályára a közeljövőben a válogatottban – ahol eddig 110 alkalommal szerepelt –, és ő is hasonló indokokat hozott a szereplés lemondására.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik