Női kézi: Klujber Katrin lett a hónap legjobbja az EHF-nél

H. D.H. D.
Vágólapra másolva!
2019.11.06. 16:14
null
Klujber Katrin lett a hónap legjobbja az EHF-nél (Fotó: Török Attila)
Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) a hivatalos honlapján számolt be róla, hogy Klujber Katrin, az FTC-Rail Cargo Hungaria és a magyar válogatott jobbátlövője lett a hónap legjobb női játékosa. A férfiaknál Niklas Landint, a THW Kiel dán kapusát választották meg a legjobbnak.

 

Klujber Katrinaki idén februárban egyszer már megkapta ezt a díjat – Ana Grost (Brest Bretagne Handball), Grace Zaadit (Metz Handball), Eduarda Amorimot (Győri Audi ETO KC) és Rikke Poulsent (Team Esbjerg) előzte meg az EHF által felkért szakértők szavazásán.

„Ez a díj csak még több munkára sarkall. Minden sportoló boldog, amikor díjazzák. Ilyenkor láthatod a kemény munka gyümölcsét” – mondta Klujber Katrin, aki azt is elárulta, hogy a magyar válogatottal a legjobbjukat kell nyújtaniuk a decemberi világbajnokságon. Az ezzel kapcsolatos nyomást kezelniük kell, és akkor valóra válhat az álmuk, hogy az olimpián is szerepeljenek.

A férfiaknál Niklas Landin lett a hónap legjobbja. A THW Kiel dán kapusa Aron Pálmarssont (Barca), Luka Cindricet (Barca), Lukas Nilssont (THW Kiel) és Rasmus Lauge Schmidtet (Telekom Veszprém) utasította maga mögé.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik