Jelena Deszpotovics Győrben folytatja? (Fotó: Matey István/Hajdú-bihari Napló)

 

A podgoricai születésű, 26 éves Jelena Deszpotovics fiatal kora óta szerepel hazája válogatottjában, amellyel 2012-ben Eb-t nyert. 2015-ben a DVSC-hez szerződött, majd a szlovén Krimbe tett kitérőt követően 2017 decemberében visszatért Debrecenbe, ahol jelenleg 2022-ig érvényes a szerződése – amennyiben viszont BL-szereplő csapat hívja, ingyen távozhat.

A megyei portál úgy tudja, az átlövő tárgyalásokat kezdett többek között a Győri ETO-val is. A győriek nem az egyetlenek, akik szeretnék megszerezni a jobbkezes játékost, a hírek alapján a Metz, a Brest, a Buducsnoszt és a Krim is érdeklődik iránta.

Az ETO a következő idényt Danyi Gábor távozása miatt új edzővel kezdi meg, aki nagy eséllyel a csapatot 2012 és 2018 között már irányító Ambros Martín lesz. A kisalfold.hu szerint Deszpotovics már az új győri szakvezető kívánságlistáján szerepel.

A montenegrói Vijesti arról ír, Deszpotovics két évre kötelezi el magát Győrben. A lap azt is megjegyezte, hogy a Buducsnoszt szerette volna megszerezni az idény második felére, azonban a DVSC ebbe nem ment bele, aztán jött az ETO megkeresése.