Női kézi: három győri játékos is kihagyja a telki edzőtábort

Vágólapra másolva!
2022.07.26. 09:04
null
Fodor Csenge betegség miatt kihagyja a Győr telki edzőtáborát (Fotó: Török Attila)
Betegség miatt Fodor Csenge és Linn Blohm sem vesz részt a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatának telki edzőtáborában, míg a dél-koreai Rju Un Hi hazája válogatottjának összetartása miatt csak augusztus elején csatlakozik a kerethez – tájékoztatott a Rába-partiak honlapja.

A nyárra előírt fizikai felkészítő munkát magas szinten és alaposan végezték el a Győri Audi ETO KC női kézilabdázói – derült ki a felkészülés elején végzett felmérő tesztekből, így Ambros Martín a kívánt alapállapotról kezdhette meg a munkát a csapattal.

A dél-koreai válogatott összetartása miatt azonban Rju Un Hi csak augusztus elején csatlakozik társaihoz, míg Fodor Csenge és Linn Blohm gyulladásos megbetegedés és gyógyszeres kezelés okán nem vesz részt a győriek vasárnapig tartó telki edzőtáborában, valamint Farkas Júlia a korosztályos válogatottal készül.

A győriek honlapja ismertette azt is, hogy a távol maradók helyett három fiatal akadémista, Bordás Bianka, Farkas Eszter és Győri Alexa vesz részt az edzőtáborban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik