Női kézi: elképzelhető, hogy Heidi Löke a nyáron hazatér

Vágólapra másolva!
2015.11.25. 12:16
Bár szerződése 2017-ig szól a kétszeres Bajnokok Ligája-győztes Győri Audi ETO női kézilabdacsapatánál, elképzelhető, hogy Heidi Löke a nyáron hazatér Norvégiába. A klasszis beálló a dániai világbajnokság után foglalkozik a jövőjével, de ha a távozás mellett dönt, azt január végéig kell jeleznie a klubjának.

A válogatottal a december 5-én kezdődő világbajnokságra készülő Lökét a norvég Tv2 kérdezte a jövőjéről. A 32 éves játékos eredetileg két évre érkezett Győrbe, de a nyáron fejezi be ötödik szezonját a klubnál. Meghatározó volt, hogy fia, Alexander már a kisalföldi városban nőtt fel, ezért bár voltak más ajánlatai is, maradt a magyar klubnál. Aktuális szerződése 2017 nyaráig szól, de január végéig lehetősége van jelezni, ha elállna a következő szezontól. norvég Tv2 kérdezte a jövőjéről. A 32 éves játékos eredetileg két évre érkezett Győrbe, de a nyáron fejezi be ötödik szezonját a klubnál. Meghatározó volt, hogy fia, Alexander már a kisalföldi városban nőtt fel, ezért bár voltak más ajánlatai is, maradt a magyar klubnál. Aktuális szerződése 2017 nyaráig szól, de január végéig lehetősége van jelezni, ha elállna a következő szezontól.

Löke elmondása szerint még nem döntött, ezt csak a világbajnokság és az ünnepek után teszi meg. Ha a távozás mellett határozna, akkor a gyereke miatt csak Norvégia jöhet szóba. A riportból kiderül, hogy elkészült a házuk Sandefjordban, és a városban sporttanári állást is ajánlottak neki. Korábbi klubjáról, a Larvikról nem beszélt, pedig időről időre felmerült, hogy szeretnék visszacsábítani. Szívesen venne részt karrierje végén egy kisebb csapat felépítésében, de konkrétumokat nem említett.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik