Női kézi Eb: Triscsuk még mindig lúdbőrös, ha visszagondol a meccsekre

Vágólapra másolva!
2012.12.18. 10:39
A bronzérem után az ünneplés is emlékezetesre sikerült a magyar női kézilabda-válogatottnál, amely hétfőn szegedi kitérővel érkezett vissza Budapestre a szerbiai Európa-bajnokságról. A mieinknél e tornán bemutatkozó, és a védelemben kulcsszerepet vállaló Triscsuk Krisztina elmondta, még mindig lúdbőrös, ha visszagondol a meccsekre.

„Azt hiszem, úgy hajnali fél négykor kerülhettem ágyba" – mondta Triscsuk Krisztina a feol.hu-nak a vasárnapi ünneplésre vonatkozó kérdésére. feol.hu-nak a vasárnapi ünneplésre vonatkozó kérdésére.

„Nagyszerűen éreztük magunkat, remek buli volt. Az egész felkészülés és a torna alatt is azt tapasztaltam, hogy nagyon együtt van a csapat, ez a befejezés pedig végképp megerősítette a véleményemet. Elképesztő élmény volt és nagyon boldog vagyok, hogy éremmel térhettünk haza. Ha visszagondolok a mérkőzésekre és a győzelmekre, még mindig csupa lúdbőrös leszek"– tette hozzá a fehérvári játékos, aki szerint a jövőben is nagy eredményekre lehetnek még képesek.

„Görbicz Anita mondta vasárnap az öltözőben, hogy még soha nem érezte ilyen jól magát a válogatottban. Remek csapat alakult ki, ezért köszönet jár a szakmai stábnak. Ez a garnitúra sokat elérhet, a jövőben is felvehetjük a versenyt a világ élvonalával."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik