Női kézi Eb: Örülök, hogy a kulcsemberek pihenni tudtak - Kovacsics

Vágólapra másolva!
2012.12.13. 23:28
Az oroszok elleni már tét nélküli, vesztes középdöntős meccset követően a magyar női kézilabda-válogatott játékosai egyetértettek benne, hogy a legfontosabb szempont az volt, hogy a kulcsemberek pihenni tudtak a hétvégi belgrádi éremcsaták előtt.

Rédei-Soós Viktória: „Akik eddig kevesebbet szerepeltek, vagy szükségük volt a játékra, azok most lehetőséget kaptak. Jó lett volna persze nyerni, de a legfontosabb, hogy mindenki egyformán friss legyen szombaton. Az biztos, hogy védekezésben jobban majd figyelnünk. Talán jobb is, hogy a norvégokkal találkozunk, mert a szerbeket hazai közönség előtt nagyon nehezen tudtuk volna legyőzni. Egyértelmű, hogy a norvégokon lesz a nyomás."Rédei-Soós Viktória: „Akik eddig kevesebbet szerepeltek, vagy szükségük volt a játékra, azok most lehetőséget kaptak. Jó lett volna persze nyerni, de a legfontosabb, hogy mindenki egyformán friss legyen szombaton. Az biztos, hogy védekezésben jobban majd figyelnünk. Talán jobb is, hogy a norvégokkal találkozunk, mert a szerbeket hazai közönség előtt nagyon nehezen tudtuk volna legyőzni. Egyértelmű, hogy a norvégokon lesz a nyomás."

Kovacsics Anikó: „Gratulálok az oroszoknak, jó meccset játszottunk. Szerettük volna kizárni, hogy már biztosan ott vagyunk az elődöntőben, de elképzelhető, hogy ez tudat alatt mégiscsak ott volt velünk a mérkőzésen. Annak viszont örülök, hogy a kulcsemberek ma pihenni tudtak, és akik eddig kevesebbet játszottak, azok játéklehetőséghez jutottak."

Bulath Anita: „Nehéz mérkőzés volt, nekem meg főleg, mert régen játszottam irányítót a válogatottban. Ez teljesen új felállás volt, nem is gyakoroltunk még így együtt, de megpróbáltuk kihozni belőle a maximumot."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik