Női kézi: Csurgóról igazolt gólkirályt a Budaörs

V. Á.V. Á.
Vágólapra másolva!
2021.07.07. 15:19
null
Schneider Éva (Fotó: budaorshandball.hu)
A 26 esztendős jobbátlövő, Schneider Éva a női kézilabda NB I újoncának, a Budaörsnek az ötödik nyári átigazolása – számolt be róla a klub honlapja.

Schneider Éva az előző évadot az NB I/B-ben töltötte, ahol 177 találattal gólkirály lett. A Csurgót elhagyó játékos korábban junior Eb-ezüstérmet nyert.

„A döntésem előtt egy percig sem hezitáltam, hiszen nagyon vágytam már vissza az élvonalba és hosszú ideje szemeztem a Budaörssel. Folyamatosan követem a klub útját, mérkőzéseit és eredményeit. Az már csak hab a tortán, hogy a legjobb barátnőm, Smid Eszter is a csapattársam lehet. Csurgó remek ugródeszkát kínált arra, hogy a hátsó keresztszalag szakadásom után visszanyerjem a sérülésem előtti formám. Ezúton is köszönök mindent Skaliczki mesternek, a stábnak és a klubnak, hogy mindent megtettek értem! NB I/B-ben az összes szezonom jól sikerült, ugyanakkor fizikálisan, a tempót és a játék minőségét tekintve jelentős szakadék van a két sorozat között. Elöl érzem magam a legjobban, de tavaly a támadójáték mellett a védekezésből is nagyobb részt vállaltam. Azon leszek, hogy megálljam a helyem, remélem, hasznos tagja leszek a folyamatosan erősödő budaörsi csapatnak. Jól ismerem a keretet, mindenkivel álltam már szemben a pályán, de többekkel játszottam együtt is korábban. Azon leszünk, hogy a bennmaradáson túl meglepetéseket is okozzunk” – nyilatkozta Schneider Éva a klub honlapján.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik