Női kézi: csoportellenfelünk sztárja kihagyja az Eb-t

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.10.12. 11:10
Csuklósérülés miatt műtét és hosszú kihagyás vár Line Jörgensenre, a dán női kézilabda-válogatott és a Bajnokok Ligája-győztes román CSM Bucuresti jobbátlövőjére, aki emiatt lemarad a decemberi, svédországi Európa-bajnokságról is.

Jörgensen az oroszok elleni Golden League-találkozón sérült meg, és az MR-vizsgálat kimutatta, a jobb csuklójában eltört egy csont és a szalag is megsérült, ezért műtétre van szükség, amely után hat hétig gipszet kell viselnie, ezt követően kezdheti meg a rehabilitációt.

A 26 éves jobbátlövő így biztosan lemarad a Bajnokok Ligája héten kezdődő csoportköréről (a címvédő CSM a Győri Audi ETO-val szerepel egy csoportban), de ki kell hagynia az év végi Eb-t is. Utóbbi tornán a dánok a mieinkkel, valamint Montenegróval és Csehországgal szerepelnek egy csoportban.

„Nagy csalódás volt, amikor kiderült, hosszú időre kiestem. Úgy éreztem, sikerült jól visszatérnem a térdsérülésemből, újra ott voltam a válogatottban, és vártam a klubommal a Bajnokok Ligája kezdetét. Most pedig kiderült, az Eb-ről is lemaradok. Nagyon mérges vagyok” – mondta Jörgensen.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik