Női kézi: Bukarestben bíznak Rasmussen maradásában

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.05.09. 20:14
A friss BL-győztes CSM Bucuresti női kézilabdacsapatának menedzsere bízik benne, hogy vezetőedzőjük, Kim Rasmussen folytatja náluk a munkát. A dán szakember az egyik legnagyobb esélyes a magyar szövetségi kapitányi posztra.
Vasárnap este a CSM Bucuresti a Győri Audi ETO-t legyőzve hódította el Budapesten a Bajnokok Ligája-serleget. Kim Rasmussen a döntő után azt mondta, hogy hétfőn bejelenti, hol folytatja edzői karrierjét. Mint megírtuk, a dán szakember a magyar szövetség egyik fő kiszemeltje a női válogatott szövetségi kapitányi posztjára.


Rasmussen hétfőn még mindig nem kívánta elárulni, mit hoz a jövője, Andrei Luca, a bukaresti klub csapatmenedzsere azonban optimistán beszélt vezetőedzőjükről a román DIGI Sportnak.

„A klub jövője ma megkezdődött. Nekilátunk felkészülni a következő szezonra, amelyben meg kell védenünk egy fontos trófeát. Ennek érdekében már tettem néhány lépést – utalt a már bejelentett igazolásokra Luca. – Az edzőnkkel kapcsolatban annyit mondhatok, hogy a következő napokban lesz időnk megbeszélni egymással mindent. Leülünk, és biztos vagyok benne, hogy mindkét fél számára megfelelő megoldást találunk.”
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik