Női kézi BL: pénteken derül ki, mennyire súlyos Mörk sérülése

Vágólapra másolva!
2021.02.11. 19:11
null
Nora Mörk akcióban a ferencvárosi Alicia Stolle ellen (Fotó: Dömötör Csaba)
Mint beszámoltunk róla, a Vipers Nora Mörk  nélkül játszotta le az egy góllal elveszített Bajnokok Ligája-csoportmeccs hajráját a Rosztov-Don ellen Érden, miután a jobbátlövő a térdét fájlalva kivált a játékból. A kisebb európai „kényszerkörúton” részt vevő norvég csapat tájékoztatása szerint a pénteki MR-vizsgálat adhat pontos képet a sérüléséről.

 

Mörk az utolsó perceket már csak a kispadról, az arcát a tenyerébe temetve figyelhette a Rosztov ellen, miután nem sokkal korábban egy vétlen helyzetben úgy érezte, történt valami a bal térdével.

„Pénteken lesz Norának MR-vizsgálata, utána okosabbak leszünkmondta az NTB-nek Budapestről Ole Gustav Gjekstad, a Vipers vezetőedzője. – Az első jelentések azonban pozitívak, talán nem olyan nagy a baj, mint amilyennek elsőre tűnt. Nora úgy véli, hogy stabil maradt a térde, és a fizioterapeuta is ezt állítja.”

Mörk pályafutása során már tíz térdműtéten átesett, hosszú kihagyásokból kellett szembenéznie, de mindannyiszor visszatért a pályára, és a decemberi Európa-bajnokságon gólkirálynő lett. Gjekstad nem tudott válaszolni arra a kérdésre, Mörk kiválása mennyire lehetett hatással a társaira az oroszokkal szemben elveszített végjátékban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik