Női kézi BL: Mörk megúszta újabb súlyos sérülés nélkül

N. T.N. T.
Vágólapra másolva!
2021.02.12. 14:58
null
Mörk védekezik Kovacsics Anikóval szemben (Fotó: Dömötör Csaba)
A Ljubljanában elvégzett MR-vizsgálat nem mutatott ki súlyosabb elváltozást Nora Mörk bal térdében, a Vipers Kristiansand norvég válogatott jobbátlövője megúszta súlyosabb sérülés nélkül a Rosztov-Don elleni érdi Bajnokok Ligája-csoportmeccset.

Mint beszámoltunk róla, Mörk az utolsó perceket már csak a kispadról, az arcát a tenyerébe temetve figyelhette a Rosztov ellen, mivel nem sokkal korábban egy ártalmatlan helyzetben úgy érezte, történt valami a bal térdével.

A 29 éves jobbátlövővel kapcsolatban azonban biztatóak voltak már az első vélemények is, és a már Ljubljanában elvégzett vizsgálat is azt mutatta, hogy a szalagjai és a meniszkusza is épek.

„Van egy kis folyadék a térdében, de aminek épnek kell lennie, az ép is maradt. A felvételek semmilyen súlyos elváltozást nem mutattak ki”adott helyzetjelentést a Viperst irányító Ole Gustav Gjekstad.

Mörk nem várja meg csapata utolsó BL-csoportmeccsét a Krim ellen, hanem hazautazik Norvégiába, ahol először karantén vár rá. Utána további vizsgálatoknak vetik alá, ezek után lehet megmondani, mikor térhet vissza a pályára. A karrierje során már tíz térdműtéten áteső játékos azonban úgy véli, erre nem kell majd sokat várni.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik