Női kézi BL: Neagu felgyógyult, a Fradi ellen térhet vissza

N. T.N. T.
Vágólapra másolva!
2020.10.13. 21:37
null
Neagu kigyógyult a koronavírusból (Fotó: AFP)
A Gazeta Sporturilor bukaresti sportlap beszámolója szerint kigyógyult a koronavírusból Cristina Neagu, a CSM Bucuresti női kézilabdacsapatának klasszisa, aki így ott lehet a vasárnapi, Ferencváros elleni Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésen.

 

A 32 éves balátlövő szeptember 30-án produkált pozitív tesztet, majd rögtön karanténba vonult, és egyetlen csapattársával sem lépett kapcsolatba.

A CSM legnagyobb sztárja nélkül 30–25-re kikapott a Vipers otthonában. A hétfőn elvégzett újabb teszt már negatív eredményt hozott Neagu esetében, így újrakezdheti az edzéseket.

„Az összes játékosunk negatív tesztet produkált, Cristina Neagut is beleértve – idézi a gsp.ro Remus Draganescut, a CSM kézilabda-szakosztályának elnökét. – Újra vissza kell rázódnia a tréningekbe, az edzőn múlik, hogy pályára küldi-e a szerdai, Buzau ellni bajnokin.”

A sportlap azonban biztosra veszi, hogy a vasárnap magyar idő szerint 16 órakor kezdődő FTC elleni BL-meccsen már ott lesz a pályán, addig van még ideje formába lendülni.

A GSP nem felejti el megemlíteni, hogy a magyar csapat a koronavírus-járvány miatt nyolc játékosát is nélkülözve nyert a legutóbbi fordulóban az Esbjerg otthonában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik