Női kézi BL: Kikérem magamnak, hogy bunda lett volna – Danyi

Vágólapra másolva!
2019.03.02. 22:00
null
Danyi Gábor felháborodott a szurkolók viselkedésén (Fotó: Tumbász Hédi)
A 32–32-es döntetlen és a lefújás után a hazai szektorokból, miközben Danyi Gábor éppen élőben nyilatkozott a meccset közvetítő Sport TV-nek, „Bunda, bunda” rigmust kiabáltak. Ennek kapcsán a Nemzeti Sport munkatársa megkérdezte a két vezetőedző véleményét.

 

„Magam és a csapatom nevében is kikérem magamnak, hogy bunda lett volna ez a mérkőzés. Aki ilyet feltételez, az annyira távol áll a sporttól és annyira nem tudja, hogy miről szól ez az egész, vagy nem látta a mérkőzést. Nem látta azt, hogy tíz fölötti volt a ziccerrontásunk? Vagy valaki arra gondol, hogy szándékosan hagyja ki egy játékos? Akkor ez az ember nagyon nem ezen a világon él… Ilyenkor derül ki, hogy ki az igazi szurkoló. Aki kijön ide, annak joga van bármit szólni, de ezek a feltételezések annyira méltatlanok, hogy nem is reagálnék rájuk” – fakadt ki Danyi Gábor, a Győri ETO vezetőedzője a meccs után.

„Ezt kikérem magamnak. Tényleg nagyon jó barátok vagyunk Danyi Gáborral, és nem most lettünk azok. Azt, hogy mi egy Fradi–ETO meccset elbundázzunk, még egyszer kikérem magamnak, egyet értek Danyi Gáborral abban, hogy mindenki magából indul ki” – így az FTC-t irányító Elek Gábor.

KÉZILABDA
NŐI BAJNOKOK LIGÁJA
KÖZÉPDÖNTŐ, 5. FORDULÓ
2. CSOPORT
Győri Audi ETO KC–FTC-Rail Cargo Hungaria 32–32
(15–13)
Győr,
Audi Aréna, 5475 néző Vezette: Mitrevszki, Todorovszki (északmacedónok)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik