Női kézi BL: két győri és két fradista a legjobbak között

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.04.09. 14:42
Az Európai Kézilabda-szövetség ezúttal is megválasztotta a forduló legjobbjait a Bajnokok Ligájában. Az EHF Tv válogatásaiban a Győri Audi ETO KC játékosai közül Eduarda Amorim és Kiss Éva is, míg a Ferencvárost Bíró Blanka és Laura van der Heijden képviseli.

A negyeddöntő első mérkőzéseinek három sztárja közé bekerült a győriek brazil átlövője, Eduarda Amorim, aki nyolc góllal járult hozzá a Buducsnoszt Podgorica idegenbeli legyőzéséhez (26–20). Rajta kívül Cristina Neagu (CSM Bucuresti) és Dragana Cvijics (Vardar Szkopje) kapott helyet a forduló legjobb játékosai között.Eduarda Amorim, aki nyolc góllal járult hozzá a Buducsnoszt Podgorica idegenbeli legyőzéséhez (26–20). Rajta kívül Cristina Neagu (CSM Bucuresti) és Dragana Cvijics (Vardar Szkopje) kapott helyet a forduló legjobb játékosai között.

A legnagyobb védések közé Kiss Éva és Bíró Blanka egy-egy bravúrja is bekerült, míg a legszebb gólok közé beválasztották a Ferencváros holland játékosa, Laura van der Heijden talpról megeresztett lövését.

Az öt legnagyobb védést ide kattintva tekintheti meg!

AZ ÖT LEGSZEBB GÓL

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik