Női kézi BL: Görbicz most még jobban szeretné megnyerni a final fourt

V. J., N. T.V. J., N. T.
Vágólapra másolva!
2021.05.27. 20:01
Május 29-én és 30-án, a budapesti Papp László Sportarénában rendezik meg a női kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjét. A final fourt megelőzően online sajtótájékoztatót tartott a Győri Audi ETO KC, ahol a győriek idény végén visszavonuló legendája, Görbicz Anita és az első BL-négyes döntőjére készülő Faluvégi Dorottya is válaszolt az újságírói kérdésekre.

„Izgatottan várom a final fourt, mint az összes korábbit, de természetesen benne van a fejemben, hogy ez lesz az utolsó, így még jobban szeretném megnyerni” – jelentette ki Görbicz Anita, a Győri ETO idény végén visszavonuló klasszisa.

A magyar klub legendás játékosa a korábbi sikerekre visszagondolva elárulta, mindegyik trófea kedves a számára, de talán az első BL-győzelem jelentette a legtöbbet, mert előtte sok évet várt rá a Győr. Annak külön örül, hogy utolsó final fourján nézők előtt léphetnek pályára a csapatok.

Görbiczcel ellentétben Faluvégi Dorottya első négyes döntője előtt áll, a jobbszélső így nagyon várja a hétvégét, a győri játékosok már egymás között is tervezgették, mit várhatnak az ellenfelektől.

A koronavírus-járvány miatt az előző idényben nem tudott kupákért harcolni a Győr, ez Faluvégi szerint látszódott is a csapaton a Magyar Kupa final fourjában, ahol minden csapattársa éles volt a sikerre.

A Győri ETO a francia Bresttel találkozik az első szombati elődöntőben.

NŐI KÉZILABDA BAJNOKOK LIGÁJA
A NÉGYES DÖNTŐ PROGRAMJA (BUDAPEST, PAPP LÁSZLÓ SPORTARÉNA)
ELŐDÖNTŐ
(május 29., szombat)
15.15: GYŐRI AUDI ETO KC
–Brest Bretagne Handball (francia)
18.00:Vipers Kristiansand (norvég)–CSZKA Moszkva (orosz)

HELYOSZTÓK (május 30., vasárnap)
15.15:
bronzmérkőzés
18.00:döntő

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik