Női kézi BL: Bíró Blanka védése a forduló legszebbjei között

Vágólapra másolva!
2019.10.07. 12:55
Az elmúlt hétvégén megkezdődött a női kézilabda Bajnokok Ligája idei kiírásának csoportköre, amelyet követően az Európai Kézilabda-szövetség illetékesei – korábbi jó szokásukat megőrizve – ez alkalommal is megválasztották a forduló legszebb védéseit, góljait, s a három legjobb játékost is. Magyar érdekeltséget a védések között találhatunk.

A Ferencváros ugyan kilenc góllal, 31–22-re kikapott a Vipers Kristiansand otthonában, ám a második félidő elején 19–13-as hazai vezetésnél Bíró Blanka olyan remek védést mutatott be Marta Tomac ziccerénél, hogy az illetékesek úgy gondolták, helye van a forduló öt legnagyobb kapusbravúrja között. 31–22-re kikapott a Vipers Kristiansand otthonában, ám a második félidő elején 19–13-as hazai vezetésnél Bíró Blanka olyan remek védést mutatott be Marta Tomac ziccerénél, hogy az illetékesek úgy gondolták, helye van a forduló öt legnagyobb kapusbravúrja között.

AZ ÖT LEGNAGYOBB VÉDÉS A BL ELSŐ FORDULÓJÁBÓL


A Fradi vereségéhez az is hozzájárult, hogy a „váratlanul felépült” Heidi Löke tarthatatlan volt beállóban, nyolcszor talált be Elek Gábor együttesének. A forduló három sztárja közé még a CSM Bucuresti korábban Siófokon is megforduló kapusa, Denisa Dedu és a Krim átlövője, Alja Varagic került be.

A FORDULÓ HÁROM SZTÁRJA

AZ ÖT LEGSZEBB GÓL

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik