Női kézi BL: a szervezők felkészültek a zárt kapus és a nézők előtti final fourra is

Vágólapra másolva!
2021.04.09. 16:00
null
„Van annyi rutinunk már, hogy mindenre felkészültünk″ – Novák András (Fotó: MKSZ/Kovács Anikó)
Jelenleg arra készülnek, hogy a női kézilabda Bajnokok Ligájának május végén, Budapesten esedékes négyes döntőjét zárt kapuk mögött rendezik meg, de a hazai szövetség (MKSZ) operatív igazgatója, Novák András a Sport1 Mai helyzet című műsorában elmondta, arra is felkészültek, ha időközben engedélyezik a nézők belépését az eseményre.

Ha minden jól megy, a Győri Audi ETO női kézilabdacsapatáért is szoríthatunk a Bajnokok Ligája május 29-én kezdődő, fővárosi négyes döntőjében, hiszen a negyeddöntő első mérkőzésén 11 gólos előnyre tett szert, miután 30–19-re legyőzte a Buducsnoszt Podgoricát. Jelen állás szerint nézők nem lehetnek jelen az eseményen, de ez még változhat.

„El kell ismerni, van annyi rutinunk már, hogy mindenre felkészültünk – nyilatkozta az MKSZ operatív igazgatója, Novák András a Sport1 Mai helyzet című műsorában. – Telt házzal, harminc százalékos kihasználtsággal vagy akár zárt kapuval egyaránt képesek vagyunk megrendezni a final fourt, és az utolsó pillanatban is tudunk alkalmazkodni az éppen akkor kialakult helyzethez. Igaz, a költségvetést nehéz úgy tervezni, hogy mindezt lehetővé tegyük, de folyamatosan kapcsolatban vagyunk az európai szövetséggel, amellyel közös erővel dolgozunk azon, hogy pénzügyileg rentábilis legyen a négyes döntő.″

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik