Női kézi BL: 11 nap alatt négy meccs vár az FTC-re

H. K.H. K.
Vágólapra másolva!
2021.01.04. 18:59
null
Tizenegy nap alatt négy meccs vár az FTC-re a BL-ben (Fotó: Tumbász Hédi, archív)
Megvan, hogy mikor pótolja be a koronavírus-járvány miatt elmaradt Bajnokok Ligája-mérkőzéseit az FTC női kézilabdacsapata.

 

Mint a zöld-fehérek ahivatalos honlapjukon tudatták,a gárda január 20-án a pótolja be a Metz, egy héttel később, január 27-én pedig aVipers Kristiansand elleni találkozóját– mivel 16-án és 24-én is vár egy-egy meccs a Ferencvárosra, a csapat tizenegy nap alatt összesen négy mérkőzést játszik le a Bajnokok Ligájában.

Jó hír, hogy az alakulat az Elek Gyula Arénában csaphat össze a CSM Bucuresti-tel január 9-én.

„A befogadóképességet leszámítva az Elek Gyula Aréna mindenben megfelel a Bajnokok Ligája-mérkőzések követelményeinek, de így, hogy zárt kapuk mögött lehet csak meccseket rendezni, a nézőtér mérete irreleváns elvárás. Ezért kérvényeztük az Európai Kézilabda-szövetségnél, hogy itt játszhassunk, egyrészt ez a csapat igazi otthona, másrészt jelentős költséget is megtakarítunk. Örülök neki, hogy az EHF hozzájárult a helyszín változtatáshoz, a CSM Bucuresti-et már biztosan itt fogadhatjuk, és bízom benne, hogy ha addig a járvánnyal kapcsolatos szabályozás nem változik, akkor az Esbjerg, valamint a Metz elleni csatát is itt vívatjuk meg, de utóbbiakról később dönt a szövetség” – idézi a fradi.hu Bognár Lászlót, az FTC kézilabda-szakosztályának ügyvezető igazgatóját.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik