Női kézi: Bajnokok Ligáját akarunk nyerni – Kubatov Gábor

M. B.M. B.
Vágólapra másolva!
2022.12.21. 06:47
null
Nagy tervei vannak a női kézilabdacsapattal az FTC elnökének (Fotó: Török Attila)
Nagy célkitűzést osztott meg a nézőkkel az M4 Sport Fradi TV című műsorának adott évértékelő interjújában Kubatov Gábor: a Ferencvárosi TC elnöke szeretné, ha a klub női kézilabdacsapata Bajnokok Ligáját nyerne.

 

Kubatov Gábor a múlt héten a Nemzeti Sportnak a labdarúgók elmúlt időszakát értékelte:
„A sorsolásnál már nem szeretnének minket kapni ellenfélnek”

BL-t akarunk nyerni. Szerintem ha elég ügyesek vagyunk – úgy, ahogyan a vízilabdában elég ügyesek vagyunk – és mindent megteszünk a csapat felépítéséért, akkor a harmadából, a feléből (a Győr költségvetésének – a szerk.) meg tudunk csinálni egy BL-győztes csapatot. Nagyon sok mindent meg kell még tenni addig, szerintem rá fog menni három-négy évünk” – vázolta fel a terveket Kubatov Gábor.

Azt a serleget szeretném egyszer elhozni ide a Népligetbe és ott meg szeretném mutatni az embereknek, hogy milyen Bajnokok Ligáját nyerni. (…) Női kézilabdában ez a cél elérhető, annál is inkább, mert épp most vertük meg a Győrt és nem fél góllal, egy góllal, hanem most nagyon megvertük őket. Ez kinyitja a lehetőséget arra, hogy bajnokságot tudjunk nyerni és aztán alanyi jogon induljunk a Bajnokok Ligájában” – adott hangot optimizmusának az FTC elnöke.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik