Női kézi: az FTC-nél marad az olimpiai-, világ- és Európa-bajnok

V. J.V. J.
Vágólapra másolva!
2022.06.03. 15:05
null
Béatrice Edwige marad a Ferencvárosban (Fotó: fradi.hu)
Az olimpiai-, világ- és Európa-bajnok francia kézilabdázónő, Béatrice Edwige nem tér vissza kölcsönből az orosz Rosztovhoz, hanem az FTC-Rail Cargo Hungariában folytatja pályafutását – közölte a klub honlapja.

A 33 éves olimpiai, világ- és Európa-bajnok beálló, Béatrice Edwige, aki 2019 és 2021 között a Győri Audi ETO játékosa volt, idén februárban érkezett kölcsönben az orosz Rosztov-Dontól a Ferencvároshoz. A kölcsönszerződés lejártát követően a francia kézilabdázónő kétéves szerződést írt alá a Népligetben.

„Nagyon boldog vagyok, hogy a következő szezonban is a Fradiban folytathatom a pályafutásomat – mondta el Béatrice Edwige a fradi.hu-nak. – Nagy öröm ez számomra, bízom benne, hogy együtt tovább építhetjük a csapatot, és különleges út vár ránk. A következő szezonra az a célom, hogy a csapattal együtt fejlődjek. Azt hiszem, ha előre tudunk lépni, akkor az eredménye is meglesz – szeretném, hogy többet érjünk el a Bajnokok Ligájában, mint idén, hogy megnyerjük a bajnokságot és megőrizzük a Magyar Kupa-trófeát.”

„Komplikált egyeztetések folytak, hiszen Beának még egy éves szerződése volt a Rosztov-Donnal, de boldog és elégedett vagyok, hogy végül nálunk folytatja – magyarázta Görög Zsolt ügyvezető igazgató. Posztján a világ egyik legjobbja, és ezt az elmúlt hónapokban a Fradi mezében is bizonyította, ezért is tartom komoly eredménynek, hogy sikerült őt megtartanunk. Bízom benne, hogy még tovább fejlődik a csapatunk, és stabilan azt az arcát mutatja, amelyet a Győr elleni mérkőzéseken, mert szeretném, hogy a következő idényben minden kitűzött célunkat elérjük.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik