Női kézi: a hoppon maradt CSM a zöld asztalnál próbálkozik

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.03.26. 00:18
A hetedik helyen végzett a román női kézilabda-bajnokság alapszakaszában a CSM Bucuresti, így pedig a továbbiakban nem küzdhet az európai kupaindulásért, azonban a fővárosiak a zöld asztalnál próbálják elérni, amit a pályán nem sikerült.

Mint a korábbiakban beszámoltunk róla, a CSM Bucuresti egy egész csapatnyi játékost szerződtetett, főként a széteső Hypo és Krim Ljubljana csapataitól, így Carmen Martín, Ana Paula Rodrigues, Deonise Fachinello Cavaleiro, Fernanda Franca da Silva, Mayssa Pessoa, Linnea Torstenson, Jekatyerina Vetkova, Talida Tolnai, Oana Manea, Iulia Curea és Patricia Vizitiu is a fővárosiaknál folytatja. Ennek fényében különösen érzékenyen érintheti a csapatot, ha nem indulhat a nemzetközi kupában.

Márpedig jelenleg ez a helyzet. A CSM Bucuresti azonban az alapszakasz lezárultával váratlanul a szövetséghez fordult, mondván a novemberi, HC Zalau elleni meccsükön Gheorghe Tadici jogosulatlanul ült az ellenfél kispadján edzőként, miközben a szövetség egyik bizottságának is a tagja, ezt pedig tiltják a szabályok. Azt a találkozót 24–22-re nyerte meg a Zalau, azonban ha a zöld asztal mellett sikerül elérni, hogy a CSM-nek adják a pontokat, azzal sikerülni becsúsznia a hatodik helyre.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik